Minőség és tanúsítványok

A minőség kulcsszerepet játszik cégünk filozófiájában és
szorosan összefonódik a Strulik GmbH nevével.

A MAGAS TERMÉKMINŐSÉG ÉRDEKÉBEN minden elem, amely fejlesztő és gyártó részlegünket elhagyja, állandó minőségellenőrzésen megy keresztül.

Az átfogó minőségellenőrzés elsősorban a vizsgálati területekre, annak berendezéseire és korszerű gyártóműveinkre terjed ki, ahol minden darabot - az egyéni színezési módtól és porszórástól a végső szerelésig és záró ellenőrzésig - gondosan átvizsgálunk.

A kiváló minőségű aluminium- és nemesacéllemezeket a legmodernebb CNC vezérlésű lézeres vágó és lyukasztógépekkel valamint hajlítóprésekkel végezzük, amelyekkel különböző formázásokat és élhajtásokat tudunk végezni. A gyártás során a legmagasabb fokú pontosságot a teljesen automatizált hegesztőrobotok segítségével érjük el.

A magasan képzett, motivált és felelősségtudatos szakembergárda, a cég minden területén megnyilvánuló folyamatos megújulás és a High-Tech-termelés biztosítékai az ügyfeleink elvárta kiváló minőségnek.

Valamennyi építésügyi szempontból releváns termékünk alkalmasságát és felhasználását a Német Építőműszaki Intézet (DIBt) igazolta és engedélyezte.

DIBt-engedélyek valamennyi Strulik-termék esetében igazolják ezek alkalmasságát és alkalmazhatóságát az egyes szövetségi tartományok egyedi a tartományi építésügyi szabályzat hatáskörébe eső területeken. Egyben igazolják azt is, hogy ezek a termékek megfelelnek az építőműszaki előírásoknak.

Cégünknek a minőségbiztosítási rendszerek területén világszerte sztenderdként elismert EN ISO 9001 előírásainak és célkitűzéseinek megfelelő minősítése a hazai és a külföldi vevők számára ellenőrizhetően és összehasonlíthatóan igazolja hozzáértésünket és teljesítményünket.

2017-es évről készült energetikai tanúsítványunkat a következő linken keresztül töltheti le:
Energetikai tanúsítvány 2017