Rólunk

A Strulik Zrt , korábban: Vas- Fém Ipari és Kereskedelmi Zrt ,Hódmezővásárhely jogelődje a Vas- Fém Ipari Szövetkezet 1952-ben alakult. Cégünk mai szervezeti formája zártkörűen működő részvénytársaság.

Az üzem 1993. április 1-től működik, német-magyar vegyes-tulajdonú magáncégként.

tl_files/strulik/uploads/images/ueberuns.jpg

Fő tevékenységi köre 3 fő területre osztható, melyek a következők:

  • légtechnikai tűzgátló szerkezetek, melyek szinte egyedülállóak országunk légtechnikai kínálatában
  • szellőzéstechnikai termékek, amelyek teljes-körűen kiegészítik a szellőző csővezetékekhez szükséges szerelvények piaci igényeit
  • zománcozott kályhacsövek.

A légtechnikai termékeket Németországba és Franciaországba exportáljuk.A zománcozott termékeket a hazai piacon, Szlovákiában és Romániában értékesítjük.

Emellett foglalkozunk lemezmegmunkálással is.

Anyacégünk a Strulik GmbH, mely az Európai Uniós piacokon jelentős résztvevő a légtechnikai-, „hangtalan” légtechnika és a tűzvédelmi légtechnikai piacon. A hódmezővásárhelyi gyártóbázis jó minőségben és magyar hozzáadott értékkel valósítja meg a német, magas műszaki tartalmú fejlesztéseket. Ezeket az elemeket, de a teljes rendszerek méretezését, tervezését is vállaljuk.

Sok esetben, különösen az ipari szektorban, egyéni megoldásokra van szükség, és minden esetben pontosan kell eljárni az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Strulik Zrt jelenlegi célja a hazai kereskedelmi tevékenységünk bővítése és a piaci részesedésünk növelése.

A Strulik szakembereinek funkcionálisan és esztétikailag is optimális rendszer tervezése, telepítése a feladata már a projekt kezdeti szakaszától, együttdolgozva a többi tervezővel, és az építészekkel.