Széchenyi terv - 1


6800 Hódmezővásárhely
Makói országút 36.

2012.11.15.

MODERN VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSE A
STRULIK Tűzvédelem, Füstelvezetés Légtechnikai Rendszerek ZRT –nél


Az Új Széchenyi terv keretében a "Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása" című pályázaton elnyert 9.661.000.-Ft-os támogatás segítségével korszerűsítette üzleti információs technológiai felszereltségét a STRULIK Tűzvédelem, Füstelvezetés Légtechnikai Rendszerek ZRT.
A Pályázat összköltsége 19.322.000.-Ft volt, melynek 50 %-át nyertük meg.
Az 1993 óta jelen formájában működő ZRT 2011 év során jutott arra a döntésre, hogy az akkor alkalmazott több helyről beszerzett informatikai rendszereit korszerűsíti, melynek hatására komoly fejlesztést hajtott végre, ennek eredményként 2012 január 01-vel a cégünk komplett vállaltirányítási rendszer  (ERP) segítségével oldja meg beszerzési, termelési, raktározási, kereskedelmi és számviteli feladatait.
A modern informatikai rendszer támogatja a csőforrások optimalizálását, a működési költségek csökkentését és naprakész információkat szolgáltat, melyek segítik versenyképességünk növelését.

Cégünk , a Strulik Zrt. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy lépést tudjon tartani a piac és a termelési trendek napi kihvásaival. Ennek alapján döntöttünk úgy, hogy megérett az idő z integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. Az alábbiakban leírjuk, miért is az abas szoftver bizonyul számunkra az ideális programnak
Az abas ERP Linux alatt fut virtualizált Linux-szal.
Az egységes kezelőfelület, a maszkok szisztematikus struktúrája, a mezőkre, maszkokra és témákra vonatkozó online súgó és a maszkok funkciós összefüggéseket követő felépítése már rövid betanulási idő után biztos, intuitív és hatékony bánásmódot tesz lehetővé.

Az abas Business Software pontosan igazodik a vállalat szervezeti struktúrájához. A vállalatirányítási szoftver haszna és értéke évről évre nő. A vállalat részt vesz ebben a fejlődésben – minden egyes új verzióval. Az egyedi módosítások a frissítések után is megmaradnak – mint pl. az egyedi mezők a maszkokban, a saját riportok, az új funkciók vagy a saját makrók.

A pályázat kiváló lehetőséget biztosított számunkra, hogy egy új, modern információs technológiával hosszútávon biztosítsuk cégünk versenyképességét. A Strulik Zrt. számára ideális ez a szoftver , mivel jelentősen növeli a hatékonyságunkat és megkönnyíti az információ áramlást cégen belül és a nemzetköziségével cégen kívül is.


STRULIK ZRTCím: 6800 Hódmezővásárhely Makói o.út. 36.

www.ujszechenyiterv.gov.hu