Légtechnika

A Strulik cég 25 éve a vásárlói igényeknek leginkább megfelelő légtechnikai termékek tervezésére és szállítására szakosodott.

A Strulik cég mérnökei a vevő megadta térkonfigurációhoz megtervezik a légbevezetéshez és -kivezetéshez leginkább illő külső megjelenést és kiválasztják a legalkalmasabb légbefúvókat és -elszívókat. Ez az áramlástechnikailag, akusztikailag elvárt paraméterek és a külső megjelenéssel szemben támasztott követelmények figyelembe vételével történik.

Hogy funkcionalitásában és külső megjelenésében optimási rendszert tudjunk kialakítani, a Strulik cég mérnökei már a tervezés nagyon korai szakaszában együttműködik az építészekkel és a tervezőkkel. A szabványtermékek számos esetben nem felelnek meg teljeskörűen az elvárásoknak, így speciális megoldásokra van szükség, melyeket rendkívül pontosan kell a vevői igényekhez igazítani..

A általunk kidolgozott tervet ezek után a Strulik cég egyezteti az építészekkel és a tervezőkkel, majd elkészíti az így létrejött elvárásoknak megfelelő terméket. A működésért és a kivitelezésért a Strulik cég vállalja a felelősséget. A Strulik cég rendkívül sikeres Németországban és Európában, és világszerte közreműködik nagyberuházásokban.

A Strulik cég innovációs képességét számos szabadalom bizonyítja. Így a DE 34 10078 számú szabadalom azt a változtatható perdületes kifúvót írja le, amely hűtési és fűtési esetben is azonos nyomásveszteséggel működik. Másik kiemelkedő termékünk a DE 43 42 603 szabadalmi számot viseli. A DFA felületi perdületes kifúvó akár 60*-os (1/h) légcsereszámot tesz lehetővé. Műszaki alternatívát keres csatornabeépítési rácsokhoz, amelyek külső megjelenésükben is eltérnek a hasonló termékektől. DE 199 21 404 szabadalmi számú WSA fúvókás örvénysugaras befúvónk alkalmazási területe szinte kimerííthetetlen.